Henna Brows

€ 37,50

Perfecte wenkbrauwen met brow henna

Henna brows zijn super populair! Met brow henna krijg je namelijk hele strakke wenkbrauwen, doordat ook de huid wordt meegeverfd. De speciale hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd geen make-up nodig hebt.

Henna in diverse tinten

Voor elke brow en elke huidskleur hebben we een passende tint. Het assortiment gaat van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. Het maakt niet uit hoe licht de kleur is die wordt gebruikt, het resultaat wordt altijd vrij intens. Mocht je dus voorkeur hebben voor een naturel resultaat of beschikken over zeer lichte wenkbrauwen, dan is het misschien beter om voor regular verf te kiezen.

Honey: honingblond, voor de lichte tot medium getinte huid en blonde tot donkerblonde wenkbrauwen. Afhankelijk van de ondertoon van de huid, kan de kleur warmer of koeler uitvallen.

Taupe: een lichte, goudbruine tint. Prachtig voor redheads. Perfect voor de lichte tot medium huid en iedereen bij wie koele wenkbrauwen minder mooi staan.

Natural Brown: donker asblond/bruin, koeler en donkerder dan blond. Perfect voor de medium huid en blonde tot donkerblonde wenkbrauwen.

Patch test vereist

voor een henna behandeling is een patch test vereist, zodat ik zeker weet dat je geen allergie hebt. Je kunt minimaal twee dagen van tevoren zonder afspraak in de salon langskomen om deze test te doen. Mocht je er geen tijd voor hebben, dan verven we de eerste keer met gewone verf en doen we een testje tijdens deze behandeling.

Wanneer liever geen brow henna?

- Bij een zeer vette huid, de henna verdwijnt dan helaas snel van de huid.

-Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid.

-Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt; de haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig.

-Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen.

-Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.

-Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.

-Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan.

- Als je zwanger bent

Na de behandeling

Het is belangrijk dat je je wenkbrauwen niet schoonmaakt de avond na de behandeling. Sowieso is het ‘t best om zo min mogelijk water te gebruiken, omdat de brow henna hierdoor eerder vervaagd. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de brow henna eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.

Prijs Henna behandeling: 37,50

incl epileren en waxen van de wenkbrauwen.