Nanolash serum

DE EFFECTIVITEIT VAN HET NANOLASH SERUM IS BEVESTIGD DOOR MEDISCH ONDERZOEK

Bij het ontwikkelen van de formule van Nanolash hebben we natuurlijke ingrediënten gebruikt, die zorgen voor zichtbaar resultaat en een positieve impact hebben op de structuur van de wimpers. Het wimperserum is gechikt voor iedereen die op een natuurlijke manier de wimpers wil verbeteren, en voor mensen die last hebben van haaruitval of weinig haargroei. Het product kan onafhankelijk of als toevoeging van een dagelijks ritueel gebruikt worden.

We begrijpen dat schoonheid hand in hand gaat met verzorging. Dit is dan ook ons motto. De methode die we ontwikkeld hebben geeft jouw vertrouwen dat het product wat we aanbieden volledig betrouwbaar en effectief is.

FAQ: ALLES

WAT JE MOET WETEN

Hoe gebruik je het Nanolash wimperserum?

Het gebruik is simpel en vergelijkbaar met het gebruik van een oogpotlood. Breng dit product aan op de plek waar de wimpers de huid ingaan, op de bovenste en onderste wimperlijn. Zorg ervoor dat er geen make-up meer op je ogen zit. Gebruik het serum eens per dag.

Wanneer moet je het Nanolash Eyelash Serum gebruiken?

Het Nanolash serum is gecreëerd voor vrouwen, maar kan ook door mannen gebruikt worden. Het serum wordt aangeraden aan slechtzienden, mensen met contactlenzen of wimperextensions. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven kunnen het serum beter niet gebruiken.

Einde van de behandeling: en nu?

Als je de gewenste lengte en dikte van de wimpers bereikt hebt, stop dan niet met het serum! Gebruik het serum 2-3 keer per week om de wimpers te hydrateren en de effecten te behouden.

Nanolash Eyelash Serum – houdbaarheidsdatum

Het serum behoudt zijn eigenschappen tot 12 maanden na openen en 31 maanden na de productiedatum. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking.