Tandenborstels

CURAPROX TANDENBORSTELS

TANDENPOETSEN IS EEN WAAR GENOT

Tandheelkundigen bevelen onze tandenborstels al meer dan 40 jaar aan. Zo zacht voor je tanden en tandvlees. Zo effectief in het bestrijden van tandplak. 

CURAPROX handtandenborstels, de grootste tegenstanders van plak! 

Sinds de Curaprox borstels er zijn, hebben ze nooit iets aan ze veranderd, want waarom zouden ze? Geadviseerd door tandartsen en mondhygiënsten, klanten die de borstel geweldig vinden - iemand merkte op: "ik geloof dat mijn tandvlees verliefd is!"  - mensen die het mooie, strak eenvoudige design waarderen, iedereen is weg van onze CS-tandenborstels. Het geheim van alle borstels: geen nylon borstelharen, maar borstelharen gemaakt van CUREN® - een polyester-soort waardoor de borstelharen onvoorstelbaar zacht en fijn zijn, maar ferm tegen plak.

 Borstelharen van Curen zijn bijzonder fijn zodat geen schade aan tandvlees toegebracht kan worden en tegelijkertijd voelt het ongelooflijk goed tijdens het poetsen. Een standaard tandenborstel heeft 500-800, op z'n best 1.000 borstelharen verspreid over de borstelkop. De duizenden dicht op elkaar staande, zachte Curen borstelharen maken het verschil. Je kunt zo zien hoeveel borstelharen deze Tandenborstels hebben, want het aantal wordt in de naam verwerkt: CS 5460. Hoe hoger het nummer van de borstel, hoe groter het aantal borstelharen. In totaal zijn er op de CS 5460 Ultra Soft Tandenborstel 5.460 individuele filamenten van 0,1 mm doorsnee wat de Borstel echt ultra soft maakt. Het resultaat is een ongeëvenaard poets oppervlak op een ultracompacte borstelkop - waardoor elk plekje in de mond bereikt kan worden.