Tips & tricks

HET HELE JAAR DOOR EEN ZONGEBRUINDE TEINT

Verschillende invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. Ze prijzen MARC INBANE om de luxe en hoogwaardige collectie waarmee het eindelijk mogelijk is om op een verantwoorde manier een natuurlijke teint te krijgen. Het hele jaar door! Benieuwd hoe je de producten het beste kan gebruiken? Lees onze tips & tricks.

Natural Tanning Spray

Voor een stralend en egaal eindresultaat begin je altijd met het reinigen van de huid, zodat alle resten make-up, parfum, olie en deodorant verdwijnen. Schud de Natural Tanning spray goed voor gebruik. Breng de spray vervolgens op de huid aan met een sprayafstand van ongeveer 30 centimeter.-Spray met snelle korte bewegingen.-Maak geen langzame ‘S’ beweging.-Droogtijd 10 - 15 minuten. Dit kan versneld worden met behulp van een föhn.

Perle De Soleil

Marc Inbane Perle de Soleil is de perfecte oplossing voor zelfbruining op maat. Reinig de huid voor gebruik. Activeer het doseersysteem door aan de onderzijde te draaien. Meng de bruiningsdruppels met de gebruikelijke hoeveelheid verzorgende crème in de handpalm. Breng de crème aan op de gewenste huidzone(s). -Meng de druppels eenvoudig met uw favoriete dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème om een op maat gemaakte en natuurlijk ogende teint te creëren.-Gebruik ongeveer 1 à 2 druppels om de teint te behouden of 3 à 4 druppels om de teint te versterken.

La Hydratan & Le teint

Breng La Hydratan en Le Teint aan op een gereinigde huid. Begin vanuit de T-zone en werk vervolgens toe naar de hals en haarlijn. Gebruik de vingertoppen om de crème rondom de ogen aan te brengen. La Hydrant en Le Teint zijn verrijkt met een geavanceerde UV-bescherming (SPF10) die helpt bij het voorkomen van vroegtijdige veroudering.-Tip hydrateer ook je hals en decolleté: deze zones vertonen vaak de eerste tekenen van veroudering.-Het actieve ingrediënt Bronzyl® stimuleert de melanineproductie en activeert zo het natuurlijke bruiningsproces.

Black Exfoliator

Breng na het reinigen van het gezicht een kleine hoeveelheid scrub op de vochtige huid aan. Vermijd de huid rondom de ogen. Wrijf met de vingertoppen in kleine, cirkelvormige bewegingen, met extra aandacht voor de T-zone. Spoel af met water. Een behandeling met de Black Exfoliator voorafgaand aan de spray tan, egaliseert oneffenheden en verjongt de hoornlaag, wat resulteert in een langer behoud van de bruine teint.Na het gebruik van de scrub is de huid optimaal gereinigd en gehydrateerd en heeft de teint weer een stralende glans. Gebruik de scrub minimaal een dag eerder dan het bruinings-product. Scrub bij voorkeur 1 tot 3 keer per week.

Tools

Breng de tanningproducten met korte, zachte en vloeiende bewegingen aan. Met hulp van de glove, powder of Kabuki brush.Dankzij de fijne en geperfectioneerde tools ontstaat een gelijkmatig resultaat, zonder vlekken en strepen.

Glove

Breng het bruiningsproduct over het gehele oppervlak van de glove aan. Strijk met zachte en vloeiende bewegingen over de huid voor een ultieme verdeling. Het resultaat is een prachtig egaal-gebruinde teint.

Powder & Kabuki brush, het is ook mogelijk om het tanningproduct direct op de haartjes van de brush te sprayen. Tip de overtollige vloeistof af op een tissue. Beweeg de brush vervolgens in snelle, vloeiende bewegingen over de huid voor een egale teint.