BRUIN ZONDER ZON; TIPS & TRICKS

''Een zomerse teint, zonder de huid bloot te stellen aan schadelijke UV-stralen''

BRUIN ZONDER ZON; TIPS & TRICKS

Met een voedend en natuurlijk tanningproduct geef je jouw huid in no-time een zomerse teint, zonder de huid bloot te stellen aan schadelijke UV-stralen. Benieuwd hoe je het beste bruin wordt zonder zon? Lees hieronder welke producten MARC INBANE hiervoor ontwikkeld heeft en hoe je deze aanbrengt voor het beste en optimale tanning resultaat!

 Zelfbruiner spray: Natural Tanning Spray

Met de Natural Tanning Spray van MARC INBANE wordt bruin zonder zon een makkie. De Award-winning spray is eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten, waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De spray is ontwikkeld voor alle huidtypen én huidtinten, droogt snel, is aan te brengen over make-up en geeft geen vlekken of strepen. De Natural Tanning Spray wordt aanbevolen en dagelijks gebruikt door toonaangevende kappers, huidspecialisten en visagisten.  

Gebruik MARC INBANE Tanning Spray

Spray ongeveer 30 cm van de huid vandaan of breng de tanning spray aan op de handige MARC INBANE tools, zoals onze zelfbruiner handschoen en/of onze Tanning Brush voor het egaliseren van de spray Spray gelijkmatig en in zeer snelle, korte (zwaai) bewegingen als je de spray rechtstreeks op de huid aanbrengt; Gebruik een föhn om het droogproces te versnellen; Geniet tot 5 dagen van je mooie vakantiekleur! 

Bruiningsdruppels: Perle de Solei

lUrenlang bakken in de zon voor het creëren van een mooie bruine huid, hoeft niet meer! Voor een natuurlijk ogende zomerse teint op maat, meng je de bruiningsdruppels met je favoriete dagcrème, bodylotion en zonnebrandcrème. De Perle de Soleil van MARC INBANE blend mooi samen met je natuurlijke huidskleur en geeft geen vlekken. Zoals bij alle MARC INBANE producten is ook hier extra aandacht besteed aan de verpakking. De airless flacon  bevat 210 druppels en zorgt voor een langere huidbaarheid zónder toevoeging van conserveermiddelen.  

Gebruik MARC INBANE Perle de Solei

lReinig de huid, bijvoorbeeld met de MARC INBANE gezichtsscrub (Black Exfoliator) of met de MARC INBANE scrubhandschoen (Exfoliating Mitt); Meng de druppels met de gebruikelijke hoeveelheid crème of lotion in de handpalm en verdeel deze egaal over de huidzone(s); Gebruik 1 à 2 druppels om de gebruinde teint te behouden of 3 á 4 druppels om te teint te versterken; Geniet tot 3 dagen van een gebruinde huid zonder zon dankzij de 4-voudige tanningtechnologie. 

 Gezichtscrub: Black Exfoliator

De Black Exfoliator is een rijk hydraterende gezichtsscrub die de huidteint een verhelderende impuls geeft, de hoornlaag verjongt en de huid en laat stralen. Bij het aanbrengen van de MARC INBANE Black Exfoliator wordt de scrub zwart door de aanwezigheid van adsorptiedeeltjes, opgebouwd uit natuurlijke koolstof. Deze deeltjes hechten verontreinigingen, zoals vet- en oliedeeltjes en hebben een extreem hoge antibacteriële werking. Een behandeling met de Black Exfoliator voorafgaand aan het tannen egaliseert oneffenheden en resulteert in een langer behoud van de bruine teint. 

Gebruik van MARC INBANE Black Exfoliator

Breng een kleine hoeveelheid scrub aan op je vochtige gezicht; Wrijf met je vingertoppen in kleine cirkelvormige bewegingen, met een speciale aandacht voor de T-zone en vermijd de huid rond de ogen; Voor een reinigend masker kun je de scrub 10 minuten laten zitten; Spoel de huid af met water; Gebruik één tot drie keer per week, afhankelijk van jouw huidtype.