Hoe gebruik ik de Marc Inbane tanning spray

Laten we vandaag voor eens en voor altijd de fabel van tafel vegen dat je oranje kleurt nadat je tanning spray hebt aangebracht. Voor het egaal tannen van je huid hoef je geen opleiding te volgen, wel is het belangrijk dat je een goede spray gebruikt en een (eenvoudig) stappenplan volgt! 

Stappenplan van de MARC INBANE spray 

Dit keer zetten we de bekroonde MARC INBANE Natural Tanning Spray in het zonnetje en laten we je ervaren dat de spray eenvoudig zelf aan te brengen is en zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal-gebruinde huid. Dankzij de natuurlijke en voedende ingrediënten, waaronder Aloë vera, Ginko en vitamine E is de spray geschikt voor alle huidtypen én huidtinten. Wil je weten hoe je het optimale tanning resultaat haalt uit de MARC INBANE spray en je eenvoudig een mooi egaal vakantiekleurtje creëert? Benieuwd hoe je de spray over jouw make-up kunt aanbrengen voor een perfecte glow? Als je minimaal 1 keer “ja” hebt gezegd, lees dan snel verder en volg ons stappenplan met de beste tips en tricks! 

1. Start vóór het sprayen met een diepe reiniging van de huid Voor een stralend en egaal eindresultaat begin je altijd met het reinigen van de huid, zodat alle resten make-up, olie, parfum en deodorant verdwijnen. Gebruik hiervoor de MARC INBANE hydraterende, zwarte gezichtsscrub (Black Exfoliator) en/of de diepreinigende en ergonomische scrubhandschoen (Exfoliating Mitt) voor het lichaam. Scrubben voor het tannen egaliseert namelijk de huid en zorgt voor een langer behoud van je teint. Super belangrijk dus! Nu is jouw huid klaar voor de volgende stap. 

2. Aanbrengen van de tanning spray De MARC INBANE tanning spray 

kun je op verschillende manieren aanbrengen. Welke methode je ook gebruikt, de spray blend altijd mooi samen met je natuurlijke huidskleur en geeft geen strepen, vlekken of een oranje gloed. De spray kun je rechtstreeks aanbrengen op de huid of aanbrengen met behulp van een MARC INBANE tool. Het egaal tannen van het gelaat, handen en voeten is eenvoudig als je de spray aanbrengt op onze tanning brushes. Als je een stukje verder leest, leggen we haarfijn uit hoe je dit het beste kunt doen. Dan zijn er altijd nog de moeilijk bereikbare plekken, zoals de achterkant van armen en benen. Ook daar wil je geen vlekken en of strepen zien. Geen probleem, ook hiervoor hebben we een “handige” oplossing, namelijk onze zelfbruinerhandschoen genaamd Glove.

Tanning Spray rechtstreeks op de huid aanbrengen:

- Het schudden van onze Tanning Spray is niet nodig (onze spray werkt namelijk niet op drijfgas, maar met een Bag on Valve systeem); 

-Spray de tanning ongeveer 30 cm van de huid vandaan; 

-Spray gelijkmatig en in zeer snelle, korte (zwaai) bewegingen als je de spray rechtstreeks op de huid aanbrengt; 

-Droogtijd 10-15 minuten; 

-Gebruik een föhn om het droogproces te versnellen.  

Tanning Spray aanbrengen m.b.v onze zelfbruiner handschoen 

-Ook nu is het schudden van de tanning spray niet nodig; 

-Breng de spray op het gehele oppervlakte van de ergonomische MARC INBANE handschoen (Glove) aan; 

-Strijk met zachte en vloeiende bewegingen over de huid voor een goede verdeling;

-Droogtijd 10-15 minuten; 

-Gebruik een föhn om het droogproces te versnellen. 

Tanning Spray aanbrengen m.b.v. de MARC INBANE brush

 -Breng de spray aan op de haartjes van de professionele MARC INBANE kwast (Powder Brush of Kabuki Brush);

- Tip de overtollige vloeistof ietwat af op een tissue; 

-Beweeg de brush hierna in snelle, vloeiende bewegingen over de huid voor een egaal resultaat;

- Droogtijd 10-15 minuten; Gebruik een föhn om het droogproces te versnellen. 

3. Help! Ik heb teveel gesprayd of heb een plekje gemist! 

Relax! Met de Powder en/of Kabuki Brush transformeert de gesprayde tanningvloeistof toch nog tot een egaal resultaat. Hoe dan? Nou zo:

 Teveel gesprayd: 

-Laat de tanning spray ongeveer 10 seconden drogen op de huid; 

-Neem de vloeistof op met de brush waar te veel gesprayd en verdeel het verder over de rest van het gelaat en/of lichaam;

-Beweeg de brush met snelle en vloeiende bewegingen over de huid voor egaal resultaat.

 Plekje gemist: 

-Spray lichtjes op de haartjes van de brush; 

-Tip de overtollige vloeistof ietwat af op een tissue; 

-Beweeg de brush hierna in snelle, vloeiende bewegingen over de huid om het bij te werken voor een egaal resultaat. 

4. Avondje uit of een andere speciale gelegenheid? 

Spray in no-time een glowy skin! De laatste backstage fashion trend is een super natuurlijke en perfecte glowy skin. Wij maken er geen geheim van hoe je deze bij jezelf snel creëert. Verleng jouw make-up sessie met 1 minuut en ook jij stapt naar buiten met deze trendy look. Het enige wat je doet, is de spray als final touch over je make-up aanbrengen. De spray blend mooi met de make-up en dient tegelijkertijd als fixing spray, waardoor je een poederige uitstraling voorkomt. Kortom; lekker snel en makkelijk! 

5. De bruining ontwikkelt zich in 3 uur tijd

 Tijdens deze 3 uur kun je beter even niet sporten of douchen. Vermijd na het aanbrengen van de tanning spray contact met lichte stoffen, want de spray kan dan nog afgeven. Gelukkig is de spray uitwasbaar, dus geen paniek. Na 3 uur kun je gaan douchen en hiermee verwijder je het overtollige laagje van de tanning. Daarna geeft de kleur niet meer af.  Tadaaaa! Dit was de laatste stap. Hoogste tijd om aan de slag te gaan en daarna tot 5 dagen van jouw zomerse teint te genieten en te stralen. Als de kleur vervaagt, dan kun je het hierboven beschreven stappenplan gewoon opnieuw volgen.