Veel gestelde vragen-Perle De Soleil

DIT WIL JE WETEN OVER DE PERLE DE SOLEIL

WE PRATEN JE BIJ MET DEZE VRAGEN

Je weet dat je zuinig moet omgaan met je huid. En je weet ook dat de producten van MARC INBANE daarbij ondersteunen. Maar er is ook nog zoveel dat je níét weet als het gaat om huidverzorging en self tanning. Met deze veelgestelde vragen praten we je bij.

Is het handig om vooraf te scrubben?

Ja, een scrub verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen, waardoor een egaler tanningresultaat ontstaat en je langer je teint behoudt.

Hoelang blijft de Perle de Soleil zitten?

Afhankelijk van jouw huidtype en dosering blijft de Perle de Soleil gemiddeld 3 dagen zitten.

Kan iedereen de Perle de Soleil gebruiken?

Ja, de Perle de Soleil is geschikt voor alle huidtypen. Ook zwangere vrouwen of mensen die om medische redenen niet in de zon of onder de zonnebank mogen, kunnen de druppels gebruiken.

Kan er een allergische reactie optreden?

De Perle de Soleil is op basis van natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen, dermatologisch getest en voldoet aan de strenge EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Tot op heden hebben we geen allergische reacties meegemaakt, zelfs niet bij mensen met een zeer gevoelige huid. Toch kan het altijd voorkomen dat iemand allergisch reageert op een natuurlijk ingrediënt. Lees daarom altijd vóór gebruik de ingrediënten op de verpakking.  

Bestaan er verschillende kleuren van de Perle de Soleil?

Nee, er bestaat maar één soort Perle de Soleil. Deze is geschikt voor alle huidtinten. Deze druppels stimuleren namelijk je eigen natuurlijke kleur.

Word ik oranje van de Perle de Soleil?

Nee, in de Perle de Soleil is geen caroteen verwerkt. Dit stofje zorgt bij veel tanningproducten voor een oranje kleur. Je hoeft bij ons dus niet bang te zijn voor het welbekende worteleffect.

 Is de Perle de Soleil vergelijkbaar met de Natural Tanning Spray?

De Natural Tanning Spray is het meest intensief. De Perle de Soleil kun je zelf doseren tot een natuurlijke, bruine teint. 

Hoe doseer ik de Perle de Soleil?

De Perle de Soleil mag dagelijks gebruikt worden in de dagcrème, bodylotion en zonnebrand, hiermee kan de kleur worden behouden. Wij raden 1 a 2 druppels aan om de teint te behouden, en 3 a 4 druppels om de teint te versterken. Afhankelijk van jouw huidtype kun je de druppels doseren.