De producten van de Moi make-up zijn:

♡ Ons huidverzorgingsassortiment is gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten, waarbij synthetische ingrediënten worden vervangen door natuurlijke alternatieven. We gebruiken biologisch gecertificeerde ingrediënten en natuurlijke extracten.

Dit assortiment is: Vegan, parabenen vrij, PEG vrij, vrij sulfaten/siliconen, vrij van minerale oliën en plastic vrij

Vegan: bevat geen dierlijke ingrediënten en het wordt niet op dieren getest.

Parabenen vrij: Parabenen zijn een verzamelnaam voor een groep chemische stoffen die als conserveermiddelen werken en cosmetica

 PEG vrij: Uit diverse onderzoeken is gebleken dat deze stof niet goed is voor de huid en irriterend kan werken. Waarom? PEG zorgt ervoor dat andere stoffen gemakkelijk de huid binnen komen, zoals bacteriën. Dit kan leiden tot een geïrriteerde huid.Daarnaast tast de stof de vochtbalans in de huid aan, de negatieve effecten daarvan zijn: uitdroging of juist een vette huid. 

Vrij van silicone: Deze stoffen doen niets voor je huid, integendeel: siliconen sluiten net als minerale olie je huid af en hebben geen voedende werking het doet dus niks tegen huidproblemen of veroudering 

Vrij van sulfaten

 SLS vrij: Deze stof kan zorgen voor een geïrriteerde en droge huid,  het heeft een krachtige werken waardoor het naast vet en vuil ook gedeelten van de huidopppervlak verwijderd waardoor de huid sneller gaat irriteren en vatbaarder is voor bacteriën en ziektes.

-Vrij van minerale oliën

-Plastic vrij