Marc Ibane Ensemble Set

€ 84,95
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

De MARC INBANE Ensemble Set bestaat uit:

  • 1x Perle de Soleil (15 ml)
  • 1x La Hydratan (30 ml)
  • 1x Round Clutch

Als twee producten perfect bij elkaar passen, dan verdient dat een eigen stijlvolle verpakking. Geniet van onze innovatieve dagcrème LA HYDRATAN samen met de award winning PERLE DE SOLEIL in de
ENSEMBLE SET. Deze set is stijlvol verpakt in een unieke en elegante ronde clutch: een must-have voor wie de tanning- en verzorgingsproducten graag in stijl bewaart.

Meng enkele druppels van de PERLE DE SOLEIL in LA HYDRATAN voor een egale en zongebruinde gloed. Doordat je zelf de dosering bepaalt, creëer je een teint die perfect bij jouw huidtype past. Bovendien wordt je huid heerlijk gehydrateerd en wordt het natuurlijke melanineproces gestimuleerd door de unieke toevoeging van Bronzyl® in onze crème.Gebruik ENSEMBLE SET:


Reinig eerst de huid. Draai aan de onderzijde om het doseersysteem te activeren. Meng de druppels met de gebruikelijke hoeveelheid LA HYDRATAN in de handpalm en breng deze aan op de gewenste huidzone. Afhankelijk van de gewenste resultaten, gebruik je 2 à 3 druppels om jouw gloed te behouden of 4 à 5 druppels om jouw teint te versterken (gezicht). Breng de crème voorzichtig met de vingertoppen aan rondom de ogen. De huid is hier het meest gevoelig. Na 3 uur is de tanning volledig ingewerkt. Hierna kun je douchen, sporten etc.

Hydrateer ook de hals en decolleté. Deze twee gebieden vertonen het eerst tekenen van veroudering en rimpels.

TERUG NAAR TANNING