Marc Ibane Perle de Soleil

€ 39,95
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Met MARC INBANE’s Perle de Soleil kan iedereen naar wens een mooie en gezonde teint creëren. PERLE DE SOLEIL geeft een schitterende touch aan de huidverzorgingsroutine: de bruiningsdruppels veranderen iedere dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème in een natuurlijke zelfbruiner.

Meng de druppels eenvoudig met LA HYDRATAN of LE TEINT, je eigen favoriete dagcrème of bodylotion om een natuurlijk ogende teint te verkrijgen. Met de zelf gekozen hoeveel druppels bepaal je zelf de bruiningsintensiteit. Daarmee is PERLE DE SOLEIL dé oplossing voor zelfbruining op maat.


Gebruik:

Reinig eerst de huid. Draai aan de onderzijde om het doseersysteem te activeren. Meng de druppels met de gebruikelijke hoeveelheid crème in de handpalm en breng deze aan op de gewenste huidzone. Afhankelijk van de gewenste resultaten, gebruik 2 à 3 druppels om je gloed te behouden of 4 à 5 druppels om je teint te versterken (gezicht). Na 3 uur is de tanning volledig ingewerkt. Hierna kun je douchen, sporten etc.

Tip: Gebruik eventueel MARC INBANE’s Black Exfoliator 24 uur voorafgaand aan de druppels. Een scrub verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en egaliseert de huid voor een gelijkmatiger resultaat en een langer behoud van je bruine teint.