Moi Collageen drank

€ 24,95
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Moi collageen drank bevat 10.000 Marine Pure Peptide, bevat hoogwaardig gehydrolyseerd viscollageen type I en III. Essentieel voor een stevige huid, gezond haar & sterke nagels.


Een shot van 25 ml biedt dagelijkse voeding voor huid, haar en nagels en is bovendien verrijkt met geselecteerde vitamines en mineralen voor verdere ondersteuning.

-Met vitamine C, B5, B6, B7, B12 en D. Verrijkt met koper, silicium en hyaluronzuur.

-Ondersteunt de algehele gezondheid van de huid

-de effecten van veroudering bestrijden, rimpels verminderen, de hydratatie en gladheid van de huid verhogen en de elasticiteit van de huid verbeteren.


10000 mg gehydrolyseerd viscollageen type I en III. Collageen type I en III zijn bijzonder belangrijk voor de elasticiteit van de huid en helpen rimpels en fijne lijntjes te minimaliseren.

Hyaluronzuur om de droge huid te helpen behandelen en rimpels te voorkomen.

•100% natuurlijke smaak en natuurlijke kleur.

•Heerlijk shot met bessensmaak.


Waarom type 1 & 3 collageen?

Om je huidgezondheid te verbeteren kan je het beste collageen type 1 kiezen!

Dit type speelt een belangrijke rol voor de stevigheid en elasticiteit van de huid


Wat is de functie van collageen type 1?

Het helpt verminderen en verzachten van fijne lijntjes, het helpt de hydratatie van de huid te verbeteren & het herstellen van de spieren, gewrichten en botten, ook versterkt het de haren en nagels.


Wat doet collageen type 3?

Het verbetert de structuur van je spieren, organen en slagaders. Dit type wordt doorgaans gevonden in reticulaire vezels, zoals het beenmerg, en kan verantwoordelijk zijn voor het bevorderen van de elasticiteit en hydratatie van de huid.


Waarom vloeibare supplementen?

•Gemiddeld bevat een dagelijkse dosis van onze vloeibare supplementen 14 keer meer actieve ingrediënten in gewicht vergeleken met wat er in een pil past.

•Vloeistof zorgt voor een betere opname in het lichaam. De voedingsstoffen worden gemakkelijk door de darm opgenomen en verspreid in het lichaam, waardoor snellere en betere resultaten worden gegenereerd.

•Geen vulstoffen of gelatinecapsules.

•Vloeibare supplementen zijn gemakkelijk in te nemen. Je giet de vloeistof eenvoudig in de meegeleverde maatbeker en maakt een heerlijk gearomatiseerde shot.


De voordelen van Collageen:

-Verjongt en onderhoudt een gezonde, jeugdige huid

-Vertraagt het verouderingsproces door verloren Collageen aan te vullen (naarmate we ouder worden vermindert de productie van Collageen dat door het lichaam wordt geproduceerd, het innemen van Collageen helpt de huid te voeden en het Collageengehalte te verhogen.

-Helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te behouden

-Maakt de huid zachter, gladder en soepeler

-Helpt het haarvolume te verbeteren

-Houdt het haar sterk en glanzend

-Draagt bij aan mooie en sterke nagels

-Goed voor botten, gewrichten en kraakbeen

-Makkelijk in gebruik, drinkbare formule: mix met thee, water of sap, yoghurt.


Wat is gehydroleseerd Collageen?

Niet elk Collageen is automatisch gehydrolyseerd Collageen. Het verschil zit hem in de productie.
Collageen is een eiwit dat wordt gewonnen uit het restafval van de vissen. Dit wordt uitgekookt en vormt gelatine. Vervolgens kan dit gemalen worden tot Collageenpoeder.

Gehydrolyseerd Collageen wordt nog een stapje verder verwerkt waarin de eiwitten van de gelatine in kleinere stukjes wordt opgebroken door enzymen. Dit proces heet hydrolisatie. Hierdoor wordt het gemakkelijker opgenomen door het lichaam en verspreid het zich ook beter. Gehydrolyseerd Collageen wordt dan ook specifiek ingezet voor het verbeteren van de huid, haren, nagels en de gewrichten.


25 ml per dag voor een optimaal effect!

Na opening houdbaar in de koelkast.


10.000 mg Type 1 & 3 per scoop (gehydroliseerde vis Collageen)

Met toegevoegd Hyaluronzuur en vitamine C, B5 en B6.

-Gluten vrij

-Lactose vrijHydrolyzed Fish Collagen, Multi-filtered water, natural fruit juice blend from concentrates | orange, apple, mandarin, guava, papaya, lime, mango, pineapple, grape, hydrolyzed fish collagen | contains the amino acids: l-glycine, l-proline, l-alanine, l-hydroxproline, l-glutamic acid, l-arginine, l-aspartic acid, l-serine, l-lysine, l-leucine, l-valine, l-threonine, l-phenylalanine, l-isoleucine, l-hydroxylysine, l-methionine, l-histidine, l-tyrosine, l-cysteine, sweetener (fructose), l-ascorbic acid, flavour (natural strawberry), natural colour (purple potato powder), emulsifier (xanthan gum), freshness preserver (potassium sorbate, sodium benzoate), copper gluconate, sodium hyaluronate, d-calcium pantothenate, silicone dioxide, d-biotin, pyridoxine hcl, acidity regulator (citric acid, malic acid), sweetener (steviol glycosides), methylcobalamin. 100% natural flavour & natural colour.