Nanolash serum

€ 45,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

50% LANGERE WIMPERS
NA 30 DAGEN GEBRUIK VAN HET SERUM

Dankzij de nieuwste technologieën en jaren klinisch en dermatologisch onderzoek hebben we Nanolash kunnen creëren. Een uniek wimperserum die een must-have in de make-uptas van elke vrouw is geworden.Dit actieve wimperserum stimuleert de wimpers, maakt ze zichtbaar langer, sterker en bovendien donkerder. De speciaal ontwikkelde formule van het product maakt de wimper en wimperlijn dikker en voller


SIMPEL GEBRUIK, UITZONDERLIJKE RESULTATEN

Het gebruik van dit product is simpel en plezierig, dankzij de nauwkeurige borstel. Na het grondig verwijderen van make-up breng je het Nanolash serum aan op de bovenste wimperlijn. Na een paar seconden is het serum geabsorbeerd en activeert het de versterkende ingrediënten voor het haar.De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in het serum penetreren in de wortels en weren van binnenuit. Ze zorgen voor haargroei en hebben invloed op de dikte en kleur van de wimpers.


Nanolash creëert een beschermende laag over de teruggroeiende wimpers, waardoor ze niet breken of uitvallen. Deze stimulerende methode, ontwikkeld door professionals in een laboratorium, zorgt ervoor dat je na twee weken consequent gebruik al verschil ziet.Een verblindende blik is slechts één stap verwijderd. Het enige wat nodig is, is dagelijks Nanolash aanbrengen om te verblinden en aandacht te trekken. Het kan gebruikt worden voor mensen van alle leeftijden. Dankzij Nanolash worden de wimpers langer, sterker, veerkrachtig, gehydrateerd en dikker.