Wimper groeiserum

€ 49,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Perfect Eyelash wimper groeiserum

Het wimper groeiserum helpt jou om vollere, langere en donkere wimpers te krijgen. Dit komt omdat door het wimper groeiserum de haarwortels worden geactiveerd en het stimuleert de natuurlijke haargroei en de celdeling. Tevens verlengt het de groeifase (levensduur) van je wimpers, het vertraagt de groei van de nieuwe wimpers en tegelijkertijd stimuleert het de groei van de nieuwe wimpers. Hierdoor groeien er dus al nieuwe wimpers voordat de ‘oude’ wimpers zijn uitgevallen. En de proteïnen van het wimper groeiserum werken als conditioner en geven de wimpers extra glans. Het resultaat: langere, volle, donkere en sterkere wimpers met een gezonde uitstraling.

Ook kun je het wimper groeiserum van Perfect Eyelash voor de wenkbrauwen gebruiken. En tevens kun je het Perfect Eyelash wimper groeiserum gebruiken tijdens het dragen van wimperextensions of wimperverf.

Tevens bevat het Perfect Eyelash wimper groeiserum geen hormonen. Het is gemaakt van een 100% natuurlijk Japans extract wat ervoor zorgt dat de wimpers voller en langer worden.

Gebruiksinstructie:
Breng het wimpergroeiserum aan op een gereinigd gezicht (’s avonds); verwijder indien nodig contactlenzen. Je brengt het wimper groeiserum in een kleine hoeveelheid aan bij de aanzet van de wimpers, zorg ervoor dat het niet in de ogen komt. Breng het wimper groeiserum twee keer per dag aan gedurende een periode van 6 – 8 weken. Houd er rekening mee dat je het wimper groeiserum consequent gebruikt. Nadat jouw wimpers er optimaal uitzien na het gebruik van het wimper groeiserum, kun je volstaan met een onderhoudsdosering van 3 a 4 keer per week om jouw prachtige wimpers te behouden.

inhoud: 3ml