Wax behandelingen

Alleen de allerbeste ingrediënten!

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

Langdurig 100% haarvrij, vanaf de kleinste haartjes

De LYCON waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben veel grip op ongewenste haartjes bij o.a. de bovenlip, oksels, benen. De huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!


Superieure resultaten voor alle soorten haargroei

LYCON levert superieure resultaten! De lage gebruiks-temperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Professionals vertrouwen op LYCON voor een volledig haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei.


De Lycon waxen zijn door hun samenstelling en kracht heel efficiënt in gebruik. De waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, waardoor de Lycon waxbehandelingen voor klanten veel sneller verlopen. Lycon maakt het waxen daardoor vrijwel pijnloos! In combinatie met de zacht- en mildheid voor de huid en een 100% haarvrij
resultaat.