Over Beautysalon Robin

ik ben Robin 24 jaar oud en heb de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond in 2018. Mijn interesse ging altijd al uit naar mooie huidproducten en de beautywereld. Nu ik zelf gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben sta ik alleen achter producten die wat voor je huid betekenen. Moi Skincare producten voldoen aan deze verwachtingen, deze producten doen echt wat voor je huid! Rimpels verdwijnen niet als sneeuw voor de zon. Periodieke behandelingen en de mooie huidproducten van dit merk ondersteunen de huid. Door mijn ervaringen kan ik u adviseren welk huidproduct het beste bij uw huid past. Samen kunnen we kijken welke producten het beste zijn voor uw huid of voor make-up advies.

Ik heb met veel passie vele cursussen gevolgd naast mijn opleiding. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beauty en kan ik u nog meer specialisaties bieden. Bij Beautysalon Robin bent u ook aan het juiste adres voor oa. huidadvies, make-up advies, waxen, wimper behandelingen, wenkbrauw behandelingen om zodoende mijn beroep nog meer uit te breiden en te specialiseren in de nieuwste beauty trends!

Dus de keuze was al snel gemaakt om mijn eigen beautysalon te starten. Mijn moeder & mijn oma hebben al 42 jaar een kinder-speciaalzaak in het centrum van Oud-Beijerland, mijn beautysalon is om de hoek bij mijn moeder's kinderwinkel.

Het leuke aan mijn vak is mensen nog mooier maken, dat het heel divers is en steeds meer nieuwe behandelingen op de markt komen waar ik mijzelf weer in kan specialiseren en met alle liefde en plezier kan uitvoeren in mijn salon.

Neem gerust een kijkje in mijn webshop en voor alle vragen of informatie kunt u mij altijd een Appje of mailtje sturen naar:

WhatsApp: 0642906630

Mail: beautysalonrobin@gmail.com