Bescherm je huid

VOOR WIE VEILIG BRUIN WIL WORDEN

BESCHERM JE HUID! De zon bevat verschillende lichtstralen. UV-C is de krachtigste, maar deze wordt gelukkig door de ozonlaag tegengehouden. UV-A en UV-B bereiken wél de aarde, met name als er geen wolkje aan de lucht is.

BESCHADIGDE CELLENUV-C, UV-A en UV-B stralen zijn gevaarlijk: UV-A staat voor veroudering (UV-Aging) en UV-B voor verbranding (IV-Burning). Dan zijn er ook nog infraroodstralen: de warmte die je voelt van de zon. Deze verraderlijke stralen dringen tot diep in de huid door en maken de huid dun en droog.Oppassen dus met alle zonnestralen, in de zomer én winter! Want zelfs een dik wolkendek laat nog 80 procent UV-straling door. Bescherm je huid dus het hele jaar door met een goede zonnefactor. Onze huidcellen zijn namelijk niet opgewassen tegen te veel UV-stralen. Ze beschadigen onze cellen, wat op de lange termijn kan zorgen voor ouderdomsvlekken, huidveroudering en zelfs huidkanker.

PIGMENT BESCHERMT JE HUIDJe lichaam is slim. Door het aanmaken van pigment beschermt je huid zichzelf al een beetje tegen UV-straling. Je bruine kleur fungeert dan als een soort parasolletje waaronder je cellen schuilen. Maar je huid kan wel wat extra hulp gebruiken. Gebruik daarom onze huidverzorgingsproducten La Hydratan of Le Teint met Bronzyl®. Dit actieve ingrediënt stimuleert de melanineproductie en activeert zo het natuurlijke bruiningsproces. Daarmee geef je de huid dus nog meer kans om een eigen UV-bescherming op te bouwen, ter voorkoming van vroegtijdige huidveroudering.VOLLEDIG VEILIGVerder is het vooral belangrijk om de brandende zon zoveel mogelijk te vermijden. "Daar gaat mijn bruine kleur", horen we je denken. Don't worry: onze Natural Tanning Spray geeft je vijf dagen lang (geheel veilig!) een natuurlijke vakantiekleur. Met onze Glove en Brush creëer je ook nog eens een prachtig egaal eindresultaat. Zonde om het niet te doen!